Двойна стая за единична
В хотел "Сън Сити", всяка от двойните стаи може да се наеме като единична, като при това има корекция в цената. Всички стаи са с балкон с изглед към басейна. Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна TV, хладилник, телефон, баня и тоалетна.




Двойна стая
Хотел "СЪН СИТИ" -к.к  Слънчев бряг предлага на своите гости 103 двойни, комфортно обзаведени стаи. Всички стаи са с балкони и изглед към басейна на хотела. Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна TV, хладилник, телефон, баня и тоалетна. В стаите има възможност максимално за 1 допълнително легло и 1 бебешка кошара.



Апартамент с две спални
Хотел "Сън Сити" предлага на своите гости 8 апартамента с две спални. Всички апартаменти са с по два балкона, с изглед към басейна на хотела. Апартаментите се състоят от 2 спални, просторна дневна, две бани и две тоалетни. Разполагат с климатик, LCD телевизори с кабелна TV, хладилник, телефон. Има възможност максимално за 2 допълнителни легла (разтегателен диван в дневната) и 1 бебешка кошара.


Апартамент с една спалня
Хотел Сън Сити разполага с 3 едноспални апартаменти. Апартамент с една спалня - разполага с просторна дневна стая, една спалня, два балкона, една баня/тоалетна. Апартаментите са с климатик, големи LCD телевизори, хладилник, телефон. Има възможност за три допълнителни легла - в дневната - разтегателни дивани.