Забавления и услуги

Забавления и услуги
Забавления и услуги

Хотелският комплекс, състоящ се от два самостоятелни четириетажни корпуса и един триетажен, разположени П-образно на площ от 4500 кв.м., създава атмосфера на уютно ваканционно селище, със самостоятелен двор, оформен като малък парк с красиво аранжирана градина, кът за отдих и детска площадка.

На разположение на гостите са открит басейн с обособен детски сектор, шезлонги и чадъри, масаж, воден бар, бар-тераса, ресторант с разнообразно меню, интернет-кафе, билярд, тенис на маса.

Хотелът разполага с всички необходими удобства за вашия комфорт и пълноценна почивка : ресторант, бар-басейн, бар-тераса.

Изхранването на гостите е в ресторанта на хотела, който се състои от закрита ( 80 места) и открита част (40места) . Закуската е изключително богата и се предлага на блок-маса, а има възможност за доплащане за обяд, вечеря или All inclusive.

Ресторантът ще очарова своите гости с перфектно обслужване, добра българска и европейска кухня и изключително ниски цени.

След изморително или релаксиращо плуване в басейна може да опитате екзотичен коктейл или друга разхладителна напитка на бар-басейна.

А вечер след разходка може да отдъхнете сред богатия асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки на бар-терасата и се насладете на панорамната гледка.