Хотел Сън Сити

Хотел СЪН СИТИ *** се намира в тих и спокоен район в северозападната част на комплекс Слънчев бряг, на 300 метра от плажната ивица и на около 800 метра от центъра на курорта. Хотелският комплекс, състоящ се от два самостоятелни триетажни корпуса и един четириетажен, разположени П-образно, създава атмосфера на уютно ваканционно селище, със самостоятелен двор, оформен като малък парк с красиво аранжирана градина, кът за отдих и детска площадка.



Построен през 2004 година и реновиран през 2017година, хотел "Сън Сити" предлага на своите гости 103 двойни комфортно обзаведени стаи и 11 апартамента. Всички помещения са с балкон и изглед към басейна. Стаите разполагат с индивидуален климатик, телевизор с кабелна TV, хладилник, телефон, баня и тоалетна, а просторните апартаменти се състоят от 2 спални, хол и кухненски бокс. В стаите има възможност за 1 допълнително легло и 1 бебешка кошара.

Рецепцията е отделно обособена и предлага допълнителни услуги: информация, обмяна на валута, сейф под наем, гладене и химическо чистене, Rent-a-car, медицинско обслужване и др.

На разположение на гостите са открит басейн с обособен детски сектор, шезлонги и чадъри, масаж, воден бар, бар-тераса, ресторант с разнообразно меню, интернет-кафе, безплатен Wi-Fi в целия хотел, билярд, тенис на маса.

В близост до хотела се намира автобусна спирка, с която транспортът до близкия град Несебър е удобно уреден, а на 300 м е „Action Aquapark”.

Хотелски комплекс "Сън Сити" ви предлага отлични условия за спокойна, пълноценна и незабравима почивка в к.к. Слънчев бряг.

Добре дошли в хармонията, създадена от целия екип на хотел "СЪН СИТИ"!